مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

سخنگوی آموزش و پرورش: آغاز سال تحصیلی از اول مهرماه | مشکلی برای بازگشایی مدارس نداریم

  • کد خبر: ۲۴۸۳۰۳
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
سخنگوی آموزش و پرورش: آغاز سال تحصیلی از اول مهرماه | مشکلی برای بازگشایی مدارس نداریم
سخنگوی آموزش و پرورش گفت: آغاز سال تحصیلی از اول مهر است و امسال برای بازگشایی مدارس مشکلی نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسئولان آموزش و پرورش اردیبهشت امسال اعلام کردند که پس از تصویب متناسب‌سازی تقویم آموزشی کشور این امکان وجود دارد که برخی استان‌ها تعطیلات زمستانی به دلیل برودت یا آلودگی هوا داشته باشند. در واقع اینگونه است که پیشتر با توجه به موقعیت جغرافیایی در سراسر کشور، در برخی موارد اجرای آموزش در زمان زودتر برای استان‌ها با مشکل مواجه روبرو بود؛ بنابراین آموزش و پرورش به دنبال ایجاد مصوبه‌ای در شورای عالی آموزش و پرورش و تقدیم لایحه‌ای برای این موضوع برآمد که این طرح از سوی مجلس مطرح و تصویب شد.

علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش، در خصوص زمان بازگشایی مدارس امسال اظهار کرد: مطابق قانون آموزش کشور مصوب شورای عالی آموزش و پرورش زمان بازگشایی مدارس اول مهر است و تقویم زمان حضور برای نوآموزان اعلام می‌شود. امسال برای بازگشایی مدارس مشکلی نداریم.

آزمون‌های نهایی ناظر به کیفیت است

وی در خصوص کاهش معدل دانش‌آموزان پایه دوازدهم در امتحانات نهایی عنوان کرد: آزمون‌های نهایی از کیفیت و برابری برخوردار است و تاثیر این آزمون‌ها هم در کنکور سراسری برای همه دانش‌آموزان یکسان خواهد بود.

فرهادی افزود: با برگزاری امتحانات نهایی به عدالت آموزشی نزدیک می‌شویم که دانش‌آموزی که در طول سال تحصیلی تلاش کند، می‌تواند وارد دانشگاه شود و همه موارد به کنکور ختم نمی‌شود.

سخنگوی آموزش و پرورش بیان کرد: با توجه به اینکه سال‌های اول اجرای امتحانات نهایی است، شاید دانش‌آموزان به مرور خود را با این آزمون‌ها تطبیق دهند و تلاش بیشتری کنند.

وی ادامه داد: مصوبه برگزاری امتحانات نهایی ناظر به قانون، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و پژوهش است که آرام آرام کنکور حذف و استرس از دانش‌آموزان گرفته شود و دانش‌آموز در طول سال تحصیلی درس بخواند.

فرهادی در پاسخ به این پرسش که آیا نوع تدریس و شرایط مدرسه در نمرات امتحانات نهایی تاثیرگذار است یا خیر، تصریح کرد: بی‌شک تراکم دانش‌آموزان کلاس، آموزش و معلمان دخیل هستند، اما باید برگزاری امتحانات نهایی را شروع می‌کردیم.

تاثیر ۵۰ درصدی نمرات امتحانات نهایی در ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی عاملی شده تا دانش‌آموزان آزمون خردادماه را جدی‌تر بگیرند و با توجه به گستردگی جمعیت و تعداد دروس، نظرات متفاوتی در سخت یا آسان بودن سوالات دارند. بسیاری از دانش‌آموزان معتقدند که سوالات امتحانات نهایی بسیار دشوارتر از سطح تدریس معلم است و بنابراین نمی‌توانند نمرات قابل قبولی را در این آزمون‌ها کسب کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->